Dienstverlening

Online Boekhouden

Online boekhouden biedt prima mogelijkheden om u bij te staan bij het voeren van uw dagelijkse boekhouding, zonder eerst bestanden te hoeven uitwisselen. Uiteraard kunnen wij op deze wijze ook uw administratie verwerken tegen een redelijk tarief.
Voor de verzorging van uw loonadministratie werken wij o.a. samen met specialist Pieter Nicolai van P&S Xtra. Hij kent diverse mogelijkheden van aanlevering en service en werkt ook met online software waar u zelf gegevens kunt invoeren en raadplegen.

 

Jaarrekening, tussentijdse cijfers

Op basis van uw administratie kunnen wij meestal in een kort tijdsbestek een overzicht samenstellen, ook als u geen gebruik maakt van online applicaties. Actuele overzichten voor uzelf, voor de aansturing van uw onderneming, maar ook voor uw bankier en de fiscus. Deze partijen eisen actuele cijfers en gaan bovendien werken met nieuwe rapportagestandaarden. Wij kunnen u daarbij goed van dienst zijn.
Zoals gebruikelijk bij accountantskantoren brengen ook wij uw jaarrekening uit voorzien van een samenstellingsverklaring en stellen wij hoge eisen aan de eigen werkwijze, dossiervorming en vastlegging. Door onze jarenlange ervaring zijn wij goed bekend met deze eisen en willen onze diensten verlenen zonder overbodige bureaucratie.

 

Bedrijfseconomisch advies

Als ondernemer heeft u juist nu behoefte aan een klankbord en onafhankelijk advies. Als ervaren adviseurs spreken wij uw taal en spelen wij graag deze rol voor u en uw bedrijf. Regelmatig geven wij advies en ondersteuning bij diverse vraagstukken (investeren, financieren, rendementsverbetering, etc.) Daarbij maken wij meestal heldere liquiditeits- en rendementsoverzichten om uw geldstromen in beeld te brengen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Fiscaal advies

Voor veel ondernemers verzorgen wij belastingaangiften. Daarbij hoort vanzelfsprekend ook advies, zeker wanneer u daar speciaal om vraagt, maar ook wanneer wij vinden dat er verbeteringen mogelijk zijn. U kunt van ons een actieve signalerende en adviserende rol verwachten, wij zien dat als een uitdaging.
Voor ons persoonlijk is het op peil houden van kennis een uitdaging, we zijn allen aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Dit lidmaatschap houdt voor ons educatieverplichtingen in, maar biedt ook faciliteiten zoals een bureau vaktechniek, kwaliteitshandboek etc. Voor ons en onze klanten biedt deze kwaliteitsborging veel voordelen.
Wij werken hiernaast nauw samen met fiscaal juristen, advocaten en notarissen om te komen tot goede oplossingen voor uw situatie.

 

 

Contactformulier

Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.